Carl Olof Rosenius

Välkommen till denna sida om Carl Olof Rosenius.
Först och främst vill jag tacka alla som besöker sidan. det är roligt att få höra era reaktioner och kommentarer. Tyvärr så har sidan inte uppdaterats så mycket som jag har velat under den senaste tiden. Min tid har tyvärr inte räckt till. Därför har jag också valt att ta bort möjligheten för er att få info om när uppdateringar sker via mail. Jag hoppas dock att sidan skall uppdateras mer inom kort. det är mitt mål.

Som du säkert kommer att upptäcka så är det inte bara jag som skrivit på sidan utan jag har även tagit hjälp av Allan Hofgren, Tomas Nygren, Mats Giselsson, Odd Eivind Stensland och Harri Niemelä.

Ibland kan det vara så att du kommer att se en siffra framför vissa stycken. Det är för att jag i vissa fall valt att citera rakt av från någon bok eller artikel. Allt detta finns samlat under källförteckningar. Är det så att du undrar över några andra källor än de som finns angivna får du väldigt gärna höra av dig.

Eftersom sidan börjar bli ganska omfattande har jag valt att lägga upp en innehållsförteckning på alla sidor som finns tillgängliga.Starta gärna din vandring där.

Om det är så att ni vill kopiera eller låna något från denna informationssida om Rosenius så ber jag er att höra av er till mig.

Är det något annat som du undrar över, eller något som du tycker saknas på sida så får du gärna höra av dig till rosenius.webbmaster@telia.com.

Jag hoppas att denna sida blir till belåtenhet för er alla.

Ulricehamn 2004-12-07

Christer Andersson
rosenius.webbmaster@telia.com.

Tillbaka till början!