Ansvarig utgivare:
Christer Andersson
rosenius@kristnet.org

Carl Olof Rosenius


Rosenius hemsida!

Välkommen till denna sida om Carl Olof Rosenius. Här kan du få lite information om vem han var och vad han gjorde. Min tanke med denna sidan har inte varit att ge en fullständig bild av vem "Calle" var utan ge er en lättöverskådlig bild av hans liv.

Därför kan det vara så att jag valt att inte ta med vissa bitar ur hans liv. Är det något som du tycker jag skulle tagit med så får du gärna höra av dig.

På sikt kommer jag att skriva om bildandet av EFS. Boken "Husandakt" kommer också att finnas på sidan med en andakt för var dag på året. För övrigt så kommer sidan att uppdateras lite nu och då.

Ibland kan det vara så att ni kommer att se en siffra framför vissa stycken. Det är för att jag i vissa fall valt att citera rakt av från någon bok eller artikel. Allt detta finns samlat under källförteckningar.

Denna sida är gjord i Netscape 4.03. Det kan innebära att om du har en annan webbläsare kan sidan se lite annorlunda ut mot vad jag tänkt. Antingen laddar du hem Netscape eller så får du stå ut med detta.

Är det något ni undrar över så får ni gärna höra av er till rosenius@kristnet.org.

Jag hoppas att denna sida blir till belåtenhet för er alla.

Ulricehamn 1998-12-01

Christer Andersson


Tillbaka till början!